Blog Cinta Ilahi Rotating Header Image

June 5th, 2010:

Blog Under Construction?

Bismillahirrahmaanirrahiim.
Assalamu’alaikum kawan-kawan…

Sudah lama tidak kemaskini blog, sedar-sedar dah masuk bulan baru kan? Maaflah, tak dapat nak update sangat. Komputer dan laptop saya sedang meragam.

Kelmarin sahaja, bertungkus-lumus saya memahami komputer saya dengan tiada kemahiran pada saya. Alhamdulillah, boleh hidup akhirnya. Laptop saya pula masih meragam.

Dan blog ini juga, sedang berada dalam pembaikan. Harapnya petang nanti atau malam nanti, boleh saya kemaskini. InshaAllah.

Mohon doanya kalian ya. Wallahu’alam.
Syukran,

Berbanyak terima kasih juga diucapkan buat Akh Adlan yang banyak membantu memberi tunjuk ajar mengenai edit-mengedit website ni. Harapnya beliau faham dengan soalan saya yang berputar belit. Kawan-kawan semua boleh ke blog beliau kat sini,

—> http://adlankhalidi.com/

Semoga ALLAH merahmati.